torsdag den 23. april 2020

Lækkert kalkunbryst med bacon



Kalkunbryst smager skønt, hvis det tilberedes ordenligt. Det bliver hurtigt for tørt, men denne opskrift giver lækkert kød.

Ingredienser

1 kalkunbryst ca. 900 g
1 pakke bacon

Pommes frites og grønt i stave som tilbehør

Marinade
1 spsk sennep
1 spsk honning
Saft fra 1 citron



Tænd ovnen på 200 C.
Rør ingredienserne godt sammen. Smør kødets bagside med halvdelen af marinaden og læg det på bagepapir i et ovnfast fad. Smør resten af marinaden over forsiden og pak kødet ind i baconstykker. Stik et termometer i, så du kan holde øje med temperaturen. Det er vigtigt for at kødet ikke bliver tørt.



Stil kødet i den varme ovn. Det skal have ca. 50-55 min. Sluttemperaturen skal være 75 C.



Gør kartofler og grøntsager klar og læg i en pose. Hæld lidt neutral madolie i og ryst posen. Spred grøntsagerne ud på et stykke bagepapir og drys med lidt salt eller anden krydderi. Bag nederst i ovnen sammen med kødet, men beregn at de skal op øverst og have et grill-power i slutningen af bagetiden.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar