Der er en rigtig god smag i disse frikadeller, der ikke indeholder løg eller mel, men i stedet andre spændende ting.
Frikadeller
ca. 25 stk.
900 g grisekød 12-15%
3 æg
1,5 dl finvalset havregryn
2 dl mælk
2 tsk groft salt
Peber
1/2 tsk. Asafoetidapulver (Dyvelsdræk, giver smag af løg)(købes online)
300 g salatost (feta)
1 glas kapers
Rør kødet i flere minutter med 2 tsk. groft salt. Tilsæt æg, mælk og havregryn og bland godt med peber og Asafoetidapulver.
Rør til sidst kapers og fetatern i og stil på kål i 30 minutter.
Hvis farsen er for fast kan der tilsættes lidt vand. Hvis den er for våd, tilsættes flere havregryn.
Steges i smør eller olie, ca. 15 min afhængig af størrelse.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar