lørdag den 4. februar 2017

Cole slaw



Til 6 personer

0,5 lille hvidkål (eller spidskål)
3-4 stk. gulerødder
100 g mayonnaise (Hellmanns)
200 g Creme Fraiche 18% (eller yogurt naturel)
1 spsk. Dijon sennep
0,5 tsk. salt
1 knivspids peber
1 tsk. sukker
1 spsk. fløde eller mælk
(kan udelades)

Der kan også tilsættes 2 stænker tyndtskåret bladselleri

Riv gulerødder og kål på den grove side af råkostjernet. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen med sennep og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Hvis dressingen er lidt for tyk, kan man give den en sjat fløde eller mælk.
De revne grøntsager vendes i dressingen, og det hele sættes på køl. Salaten må gerne stå og trække i en times tid. Smag lige på salaten inden den serveres, det kan være, den skal krydres lidt mere.

Tip: Prøv cole slaw i en hjemmelavet burgerbolle med Pulled Pork - det er godt :)



Inspireret af Brdr. Price.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar