
Meget lækker ret, der kom ud af hvad der nu var i køkkenet. Den er stærk, krydret og dejlig cremet. Absolut en gentagelse værd.
Retten kan tilberedes de grøntsager du har på lager, jeg har prøvet både med grønkål og med spidskål, det smager lige godt. Linserne giver en dejlig smag.

Til 4 personer
500 g kylling inderfilet i små stykker
1/2 tsk. grøn chilipasta
ca. 200 g hakket frisk grønkål (kan købes snittet og skyllet)
1/2 groft revet squash
1 lille dåse majs
1/2 dåse økologiske linser (fra Kavli, købt i Netto)
1/2 dåse hakket tomater med chilismag (pas på, den er stærk)
1 dåse kokosmælk
1/2 pakke Pikant flødeost
Salt og peber
Lidt olie til at stege i
Pasta, nudler eller salat som tilbehør


Varm olien op og svits kort chilipasta heri. Tilsæt kyllingestykker. Svits til kyllingen har ændret farve over det hele. Tilsæt grønkål og bland det godt. Når kålen er "faldet" lidt sammen, tilsættes revet squash, majs, grønne linser. Tilsæt også kokosmælken og de hakket tomater fra dåsen.
Lad det hele simre ca. 10 min. Tilsæt til sidst pikantosten og lad det hele simre videre i ca. 5 min.
Server rygende varm med pasta, nudler eller bare lidt salat under.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar