torsdag den 23. marts 2017

Hakkebøffer i paprikasauce



En god opskrift, der kan varieres i det uendelige. Det kan være alt fra kyllingestykker til krebinetter, der bruges i saucen.

500 g hakket oksekød
1-2 spsk olie
1 pakke bacon i tern
1 stor rød peberfrugt, skåret i små tern
1 lille dåse majskerner
1 bundt forårsløg, skåret i tynde ringe
1 spsk. hvedemel
1 lille dåse tomatpuré
1-2 spsk. paprika
1 drys chiliflager
2,5 dl. madlavningsfløde
2 dl. mælk
salt og peber

Form oksekødet til 4 bøffer, drys med salt og peber og brun dem i lidt olie på panden, få minutter på hver side. Læg dem i et smurt fad. Kom nu bacon på panden og steg til det er let stegt. Tilsæt forårsløg, peberfrugt og majs. Lad det svitse et par minutter.
Drys hvedemelet over og tilsæt tomatpuré, paprika, chili sammen med fløden og mælken. Rør godt rundt. Lad saucen koge op og smag til med lidt salt og peber.



Hæld saucen over bøfferne og stil fadet i ovnen i ca. 25-30 min ved 200 grader.



Vi fik Quinoa, salat og lidt bagte gulerødder og squash til.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar