mandag den 24. juni 2019

Spinatvafler

Gode vafler, der kan bruges som "brød" til frokost eller aftensmad. Og der kan tilsættes hvad man har i køleskabet eller har lyst til. Jeg har tilberedt dem med og uden gulerod.



Spinatvafler
4 vafler
200 g optøet spinat
3 æg
1 dl mælk
1/2 dl vand
2,5-3 dl fintvalset havregryn
Salt og peber og gerne også andre krydderier

Den optøet spinat knues fri for vand. Bland spinat med de øvrige ingredienser og rør godt rundt med en ske.
Varm vaffeljernet op og pensl med lidt olie. Del dejen i 4 portioner og fordel dejen på vaffeljernet. Jeg vender dem lidt rundt efterhånde som de får farve.
Vaflerne kan spises lune eller kolde. Smør med lidt dressing og læg salat på. Herpå kan serveres avocado, tomat, pålæg osv.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar