onsdag den 9. oktober 2019

Fyldt kalkunbryst



Fyldt kalkunbryst
4 personer
1 kalkunbryst
150 g Serano skinke eller bacon
100 g flødeost naturel
1 dl. bulgur, kogt med grøntsagsbouillon
2 groft revne gulerødder
1 håndfuld hakket frisk basilikum
50 g soltørret tomater (uden olie)
Salt og peber
Kødsnor eller kødnåle

Kog bulgur med bouillon. Riv gulerødder og bland med hakket basilikum og hakket soltørret tomater. Tilsæt de færdige og afkølede bulgur og rør alt sammen med smøreost.
Skær kalkunbrystet næsten igennem. Læg det som "en åben bog" og bank på siderne, så kødet flader lidt ud. Læg fyldet på den ene side og krydr med salt og peber. Saml kalkunbrystet igen og vikl serano skiver rundt om og bagefter kødsnor eller stik kødnåle i.

Læg brystet i et smurt fad og sæt i ovnen ved 180 C i ca. 45 minutter. Kødet skal have en kernetemperatur på 75 grader.

Vi fik bagte græskar- og kartoffelbåde til samt en blandet salat.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar