torsdag den 24. februar 2022

One pot med perlebyg og kylling

En lækker og nem opskrift, der giver mad til ca. 3-4 personer. Opskriften minder lidt om One pot med kylling og blomskålsris.

One pot med perlebyg og kylling

250 g gulerødder
1 rød snack peberfrugt
1 squash
1/2 pose skyllet spinatblade
450 g kyllingefilet (ca. 2 kyllingefilet)
1 dåse kokosmælk, gerne light
1 dåse hakket tomater
2 tern hønsebouillion

tørret koriander
tørret chili
kværnet peber
5 dl kogende vand
3,5 dl perlebyg
100 g pikantost

Svits gulerødderne, der er skåret i 0,5 mm tykke skiver. De skal svitses i ca. 10 minutter. De sidste 2 minutter tilsættes rød peberfrugt i tern. Riv squashen på den grove side og tilsæt. Drys med tørret koriander og vend det godt sammen. Hæld i en skål.
Skær kyllingefilet i tern og svits i 6 minutter. Tilsæt 2 tern bouillon. Rør godt rundt. Tilsæt de lune grøntsager og spinatbladene.
Tilsæt nu kokosmælk og hakket tomater samt tørret chilli og kværnet peber.
Hæld de rå perlebyg i og tilsæt derefter det kogende vand. Rør det hele sammen. Lad alt simre under låg 30 minutter. Tilsæt pikantost og smag evt. til med ekstra peber og salt.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar