4 kyllingebryster
200 g hytteost
en håndfuld hakkede mandler (evt. ristet lidt på en pande)
250 g frisk/frossen spinat(blade)
(1 fed hvidløg)
Salt og peber
Reven muskat
2 pakker bacon
Hvis du bruger frossen spinat, skal denne optøes og vrides godt for vand.
Hvis du bruger frisk spinat, skal den skylles grundigt, slynges og dampes på en pande med lidt smør (og hvidløg) indtil spinaten falder sammen. Pres herefter væden fra gennem en si.
Tænd ovnen på 200 grader.
Rist evt. de hakkede mandler på en tør pande til de tager farve.
Blend hytteosten og tilsæt så spinat og lidt revet muskat. Blend igen. Vend til sidst mandler i.
Skær en lomme i siden af kyllingebrysterne og stop så meget fyld som muligT ind. Hold sammen mens du vikler ca. 3 stykker bacon om hvert bryst. Drys med lidt salt og peber.
Varm en pande godt op og steg kødet i ca. 4 min på hver side.
Læg dem så i et ildfast fad med bagepapir og bag i ovnen i ca. 30 -35 min. Det er vigtigt at kyllingekødet er helt gennemstegt.
Serveres med salat, brød og/eller rodfrugter, der har været i ovnen samtidigt med kødet.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar