Disse bønnefritter er klart en favorit herhjemme. De er super nemme at lave - det tager dog lidt tid, de skal i alt have 1 lille time.
1 pose frosne bønner (ca. 750 g)
2-3 spsk olie (rapsolie eller olivenolie)
Salt (evt. flagesalt, Maldon)
Tænd ovnen på 200 g.
Klargør en bageplade med bagepapir.
Klip et hul i posen med de frosne bønner og hæld olien i. Hold for hullet og ryst bønnerne, så olien fordeles.
Hæld dem ud på bagepladen og fordel dem godt. Drys med salt og sæt pladen i den varme ovn.
Efter 20 minutter vendes der rundt i bønnerne. Sæt uret igen på 20 min og vend rundt igen. Herefter skal de nok have de sidste 20 minutter.
Hold øje med bønnerne til sidst, så de ikke brænder på - især dem der ligger yderst.
Server gerne med humus til :)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar