Meget nem og billig aftensmad :)
500 g hakket oksekød
ca. 0,5 dl vand
Lidt olie/smør
6 peberfrugter, renset for kerner og toppen skåret af
2 gulerødder
1 pose krydderimix eller egen blanding
1/2 pose revet ost, gerne med lidt smag
Brun kødet i lidt smør eller olie og drys krydderimix over. Tilsæt vandet. Lad det simre mens du tilbereder peberfrugterne.

Skær toppen af og rens peberfrugter. Skyld dem indvendigt og lad dem dryppe godt af.
Skær blomsten af peberfrugterne og hak det overskydende peberfrugt til tern. Riv gulerødderne groft.
Hæld det ned til kødet og lad det simre ca. 5 min.
Fordel kød/grøntsager i peberfrugterne og drys med revet ost.
Bages i 40 min ved 200 grader (eller til du synes peberfrugterne er møre nok, prøv at prikke med en kødnål).
Kan serveres med ovnbagte grøntsager, grove kartofler eller brød, f.eks. dette dejlige madbrød, som du kan se opskriften til her.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar