søndag den 14. april 2019

One Pot med kylling og (blomkåls) ris



Dejlig nem middagsret, der passer sig selv og skønt at alt er færdigt samtidigt. Du kan bruge hvad du har af grønt til denne ret. Det behøver ikke heller ikke være kyllingeinderfillet. Brug gerne kyllingefars eller svine/oksetern.

One Pot
700 g kyllingeinderfilet, skåret i små stykker
1 stor spsk karry
Salt og peber
2 terning hønse bouillon
2 små dåser ananas i tern i egen saft (både frugt og saften bruges)
1 dåse kokosmælk (400 ml)
50 g kokosmel
2 stor rød peberfrugt, skåret i små tern
2 store gulerødder, i tern
1 dåse majs
1 pose blomkålsris (frost) (eller fra 1/2 frisk blomkål)
En lille pakke bacon, der ristes på panden
5 dl ris (alle typer)
1 l kogende vand
Evt. en sjat fløde, eller flødeost (gerne pikantost)
Evt. lidt Tabasco eller en chilifrugt i tern

Svits kyllingestykkerne i lidt fedtstof med karry, salt og peber. Tilsæt bouillon og rør det ud sammen med kokosmælken.
Tilsæt grønsager og rør godt rundt. Tilsæt så risene og det kogende vand. Kog det hele op og lad det så simre i ca. 20-25 minutter ved svag varme under låg.

Serveres rygende varm evt. på lidt (feld) salat




Ingen kommentarer :

Send en kommentar