Det her er den bedste "sundheds" banankage jeg længe har fået ... og helt uden den raffineret sukker, mel og smør.
Banankage
3 store modne bananer (gule og med sorte prikker)
3 æg
2 dl havregryn
1 tsk bagepulver
1/2 spsk vaniljesukker
Lidt salt
50-75 g chokoladeknapper 70%
Indstil ovnen til 180 C varmluft.
Blend æg og banan. Bland havregryn, bagepulver, vaniljesukker og salt. Tilsæt i æg/bananmos. Blend alt grundigt og rør chokoladeknapper i inden dejen hældes i en smurt form. Her er brugt en foliebakke str. 15,5x21,5x4,5 cm (indhold 1 liter).
Bages midt i ovnen i ca. 30-35 minutter. Test om der hænger dej ved. Afkøl i bakken på en bagerist.
Opbevares køligt, serveres ved stuetemperatur,
Ingen kommentarer :
Send en kommentar