lørdag den 10. september 2016

Spaghetti squash med fyld



Jeg elsker squash, så da jeg faldt over en spaghetti squash måtte den bare ned i indkøbskurven.
Der sad en lille opskrift på stilken som jeg blev inspireret af.

1 spaghetti squash
500 g hakket oksekød
1 pose krydderier (f.eks. fra Santa Maria til taco skaller) eller dine egne krydderier
Lidt olie
Revet ost
Salt og peber

Vask squashen, flæk den på den lange led og skrab kernerne ud.
Pensl med olie og drys med salt og peber.

Brun kødet i en gryde og bland med krydderier og lidt vand. Når det er gennemstegt fyldes de halve squash med kødet og drysses med revet ost.

Bages midt i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter eller til squashen føles mør, når der prikkes med en tandstik.



Skæres ud i skiver.

PS Selve skrællen spises ikke.

Vi fik grønne squash i skiver til. De blev penslet med olie, drysset med lidt salt og peber - og de fik også lidt ost. Bagetiden i ovnen er som spaghetti squashen.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar