Lækre små "brød" med grøntsager, der kan varieres efter smag. Den søde chilismag gør noget godt for grøntsagerne, der stadig er lidt bid i.
De er bagt i en metalform med plads til 8 små brød, men kan sagtes bages i en metal muffinsform med papirsforme sat i.
Brødene kan spises lune som tilbehør til frokost/middag eller kolde i madpakken.
Grøntsagsbrød
4 æg
2 håndfulde hakket rosenkål, frisk (små tern)
1/2 squash skåret i små tern
1 stor gulerod, skåret i små tern
1/4 tsk fint salt
2 spsk. HUSK
2 spsk. sød Chili sauce
100 g revet ost med lidt smag
Tern af rosenkål, squash og gulerod blandes i en skål. Rør chilisauce og salt i sammen med HUSK. Pisk æggene i et par minutter og bland halvdelen af osten i. Bland med grøntsagerne.
Fordel i papirsforme i metalholderen. Drys med resten af osten og bag i midt i ovnen på 180 grader i ca. 25 minutter.
Lad dem hvile i formen i 5-8 minutter før de løftes ud af formen.
Inspireret af Sundemadpakker.dk
Ingen kommentarer :
Send en kommentar