mandag den 25. marts 2019

Morgenmadsmuffins med æble og kanel



Muffins med æble og kanel
9 styk
3 dl. havregryn
1 tsk. bagepulver
½ tsk. kanel
Et nip salt
2 tsk. HUSK
1 æg
1,5 dl. mælk (evt. havre, mandel e.l.)
1 1/2 groftrevet æble uden skræl – ca 120 gram revet vægt
2 spsk æblemos
2 spsk. kokospalmesukker (el. brun farin)
1 lille håndfuld rosiner

Hakket mandler til drys

Bland havregryn med bagepulver, kanel, salt, HUSK og sukker.
Riv æblet og bland med æg, mælk og æblemos. Tilsæt de tørre ingredienser og rør godt sammen.
Lad blandingen stå i ca. 15 minutter, så det samler sig lidt.
Bag i silikonemuffinsforme eller papirsforme sat i en metalform ved 200 C i ca. 20-25 minutter.
Opbevares ca. 2 dage på køkkenbordet eller en uges tid i køleskab i en plastpose.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar