En lækker opskrift med masser af grønt, som du selv kan variere.
6 koteletter i mundrette bidder (eller kylling)
1 rød peberfrugt, i tern
2 gulerødder i tern
1 æble i tern
1 squash i tern
1/2 pose grønkål, "klar til brug"
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakket tomater
1½-2 tsk. rød karry pasta
Salt og peber (gerne Cayenne peber)
evt. lidt sukker
Olie til stegning
Tænd ovnen på 180 C.
Svits kødet, så det får lidt farve. Hæld det i et ildfast smurt fad. Drys med salt og peber.
Svits nu
Svits nu grøntsagerne i et par minutter, dog ikke grønkål. Hæld over kødet og bland rundt.
Svits den røde karry pasta og hæld kokosmælk og de hakkede tomater på. Lad saucen koge lidt op og smag til. Måske skal der mere karrypasta i eller salt og peber. Hvis saucen er for stærk, kan der tilsættes lidt sukker.
Hæld saucen over kød og grøntsagerne i fadet og stil i ovnen i ca. 15-20 minutter.
Server med ris.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar