Disse grønne "underlag" kan bruges i stedet for brød eller som pizzabund. De har en god smag og skøn konsistens fordi der er lidt kerner og frø i. Prøv at fordele lidt mozzerella ost og serano skinke på de færdige underlag og give dem 15 min i ovnen.
Grønne underlag
250 g optøet spinat
250 g fint hakket eller blandet broccoli
2 spsk græskarkerner
2 spsk hørfrø
2 tsk. oregano
lidt salt
4 spsk. hvedemel
2 små æg (eller et stort)
125 g revet ost, gerne med lidt smag
Pres væden fra spinaten og bland med den blende broccoli. Bland med oregane, salt, kerner/frø og ost. Drys mel over og rør æggene i. Lad blandingen stå mens ovnen varmer op til 180 grader.
Del blandingen i 8 dele og mas hver del flad som pizzadej på bagepapir. De skal være ca. 0,5 cm høje. Bag 4 ad gangen.
Bages først i 10 minutter, vendes og bages yderligere i 10 min. Lad dem køle af og opbevar i en plastpose i køleskab eller frys nogle af dem ned.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar