Opskriften har jeg set hos The Food Club og da jeg lå inde med bananer, der bare bad om at blive brugt, så var det bare med at komme igang.
Nemt at bage, nemt at spise :)
2 modne bananer
3 æg
3 spsk. honning
4 spsk. skyr/yougurt
100 g mandelmel (blend mandler til en fin konsistens)
50 g kokosmel
1 tsk. bagepulver
1 nip salt
evt, havregryn, kokos + hakkede mandler til topping
1 bageform til 1 liter
Mos bananerne og rør dem sammen med æg, honning og skyr. Bland mandelmel, kokosmel, bagepulver og salt sammen i en anden skål, og rør de våde og tørre ingredienser sammen.
Hæld dejen i en form (1L) beklædt med bagepapir. Drys brødet med gryn, kokos og hakkede mandler.
Bag brødet i ca. 45 minutter ved 185 grader, varmluft.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar