tirsdag den 12. april 2016

Kødboller i chili-tomatsauce


Denne ret er fra en folder fra 1998, der hedder Barnemad- også til voksne...

(I 1998 var denne opskrift beregnet til 2 voksne + 2 småbørn)

½ portion frikadellefars (se opskriften her)
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 lille peberfrugt
1 squash
1 dåle hakkede tomater
Salt og peber
Evt. lidt Sambal Oelek (chilipasta)

250 g pastapenne eller spaghetti

Tilberedningstid ca. 30 minutter

Fom farsen til ca. 10 boller med en ske og lad dem simre i letsaltet vand eller bouillon ved svag varme ca. 8 minutter, til de er kogte.
Svits finthakket løg og hvidløg i olien i en gryde. Tilsæt peberfrugt og squash i tern og svits dem med. Tilsæt tomaterne. Lad saucen simre til gørntsagerne er møre - ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber. Hvis saucen ønskes stærkere kan den smages til med chilipasta, Sambal Oelek.

Serveres med kogt pasta

Ingen kommentarer :

Send en kommentar