To, måske tre ingredienser...
Bananer (skær i halve, hvis de er store)
Smeltet mørk chokolade
Ispinde
Evt. lidt kokosolie/smør (til at blødgøre chokoladen)
Evt. lidt hakket nødder
Pil skrælden af bananerne. Del dem i to, hvis de er meget store. Sæt en ispind i hver og læg bananerne i fryseren.
Smelt chokoladen over vandbad. Du kan tilsætte lidt kokosolie eller smør, så chokoladen ikke er så hård, når du efterfølgende bider i den.
Hak evt. lidt nødder til at drysse på.
Tag bananerne ud og så kan du enten dyppe bananen i chokoladen eller som på billedet - brug en sprøjtepose og sprøjt chokoladen over bananerne. Chokoladen vil størkne hurtigt fordi bananerne er så kolde.
Læg bananerne tilbage i fryseren og lad dem blive helt frosne.
De kan spises direkte fra fryseren eller lad dem tø i ca. 5-10 min, så de bliver lidt bløde.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar