søndag den 3. april 2016

Lækker snack - grønkål



Altså jeg troede ikke rigtig på det, men nu har vi lavet det flere gange og det er lækkert! Salt, crispy og vel også lidt sundt.

Du skal bruge:
Grønkål
Olie
Salt (gerne flagesalt)
Peber
evt. lidt frisk revet parmasanost

Bagepapir
og en ovn på 200 C

Skyl grønkålen grundigt og tør den mest muligt. Skær den i mindre stykker. Hæld stykkerne op i en stor pose og tilsæt lidt olie. Ryst posen, så oliven blandes godt med kålen og fordel kålen på en bageplade med bagepapir. Det skal helst kun ligge i et lag. Drys med salt og sæt pladen ind i ovnen.
Bages ca. 30-40 minutter. Rør ind i mellem lidt rundt i kålen. Hold øje, lige pludseligt er det færdigt.

Grænsen fra crispy til brændt er meget lille...


Ingen kommentarer :

Send en kommentar