fredag den 15. april 2016

Nem og hurtig frokost


Noget nær den nemmeste frokost :)

Æggewrap
2 æg
Lidt mælk (1-2 spsk)
Evt. salt og peber
Lidt olie til panden

Sæt panden på middelvarme og lad den stå, mens du tilbereder æggene.
Slå de 2 æg ud i en lille skål, tilsæt lidt mælk, salt og peber. Pisk det grundigt sammen med en gaffel.
Hæld lidt olie på panden og fordel æggemassen ovenpå.
Lad det stå og hygge sig et par minutter til det har sat sig og du kan vende wrap'en om uden æggemassen løber. Lad nu den anden side få et par minutter. Læg wrap'en på en tallerken og lad den køle lidt af inden du lægger fyld på.

Jeg smurte denne wrap med et tyndt lag smøreost og fordelte 2 stykker laks. Inden den blev rullet sammen kom der en masse skøn mild feldsalat på.



Ingen kommentarer :

Send en kommentar