
Til 4 personer
500 g hakket oksekød
1 bundet forårsløg (kun det helt grønne)
1 rød chilipeber
3 store gulerødder, i små stykker
1 hel squash, i små stykker
1 peberfrugt (gul eller rød), i små stykker
1 lille dåse tomatpure
1 dåse hakket tomater
2 spsk fond fra Touch of Taste (bouillon) vær opmærksom indhold af løg, hvidløg mv
Salt og peber
Evt. lidt spidskommen
2,5 dl. madlavningsfløde (laktosefri, evt. fra Arla)
Evt. lidt revet ost og basilikumblade til pynt
Glutenfrie pastapenne
eller
1-2 squash skærllet med en kartoffelskræller til strimler (vær opmærksom på, at 1 squash fylder en del til at starte med, men efter tilberedning ingenting fylder...)
Du kan også servere med fuldkornsris.
Kog pastapennene efter anvisning på pakken eller skræl squash med en skræller.
Skær den grønne del af forårsløgene. Sæt evt. den hvide del med rødder i vand (skift dagligt), så kommer der nye toppe. Hak eller klip det grønne i små stykker. Hak også chili i små stykker.
Svits løg og chili varm olie. Brun kødet heri. Tilsæt de hakkede grøntsagerne og krydderierne. Lad det småkoge i ca. 15 minutter.
Tilsæt fløden og lad det koge yderligere 5 minutter.
Når kødsaucen er næsten færdig, svitses squash-strimlerne i lidt olie i et par minutter.



Ingen kommentarer :
Send en kommentar