God middagsret til f.eks. ris
ca. 4 personer
500 g hakket kyllingekød, 5%
2 løg
1 fed hvidløg
Lidt olie
1 dåse hakkede tomater
1 dåse kokosmælk, stor
½ dåse koncentreret tomatpure
Salt og peber
Lidt tørret chili
Varm olien op i en gryde, mens du snitter løg og presser hvidløg. Når olien er varm, skal begge typer løg omatpure og steges 4-5 minutter ved næsten fuld varme.
Tilføj kødet. Steg alt indtil kødet ikke er lyserødt mere.
Tilsæt kokosmælk, koncentreret tomatpure og hakket tomater. Rør og tilføj chili, salt og peber.
Lad det simre mens du koger ris og laver en god salat til. Den kan f.eks. bestå af spidskål, ærter og majs.
Opskriften er fundet på nettet.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar